Odense Sommerrevy menu 2020

Forret

Varmrøget laks på salat, urtedressing og brødcruttons.

Hovedret

Unghanebryst med sommergrønt, estragon sauce og nye kartofler.

Dessert

Rabarber trifli m. Flødeskum.

2 retter 249,-

3 retter 299,-

Ønskes ribeye istedet for unghanebryst + kr. 100,00

Revymenuen kræver forudbestilling senest dagen før ankomst.

 

Bestil bord nu på Tlf. +45 66 11 99 11

eller på info@carlslund-restaurant.dk

BEMÆRK

Ved bordreservation samme dag,
ring venligst på tlf.  66 11 99 11.

BOOK ONLINE HER

1. Vælg først Frokost eller Aften
2. Vælg antal
3. Vælg dato
4. Tryk på knappen "BOOK HER"


GRÅ = Ledige borde
SORT = Alt optaget
Husk at vælge om det er frokost eller aften.

Bordreservationer får tildelt 3 timer - Ønskes yderligere tid, kontakt venligst Restaurant Carlslund.

111 steder på fyn som du skal se