5 retters Sæsonmenu på Restaurant CarlsLund

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden. Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

BESTIL BORD PÅ TLF. 66 11 99 11

Lørdag den 30. marts - UDSOLGT

Velkomst 
Cremant de Bourgogne.

Gule og bolsjebeder
Bøgehatte, Rygeost og Citronverbena.

Rørt tatar
Lotus, Kørvel og Estragon.

Skindstegt kulmule
Dampet spidskål, fiskefumé og friske krydderurter.

Sprødstegt kalvebrissel
Rømørejer, Sauce nage og Dild.

Gataeu Paris brest
Profiteroles, Hasselnødder, Marengs, Iskold Espresso
inkl. et glas dessertvin.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Lørdag den 27. april

Røget laksetatar
med krydderurter,
ristet rugbrød og salat

Ristet andelever
a la orange på salat

Rosastegt lammechops
med timian skysauce
og friske grøntsager

Delice de Bourgogne
med friske jordbær
og marinerede nødder

Æble kanel parfait
med calvados og æblesirup

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

Fredag den 31. maj

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Lørdag den 29. juni

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Lørdag den 27. juli

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Lørdag den 31. august

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Lørdag den 28. september

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Fredag den 25. oktober

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

Lørdag den 30. november

Menuerne bliver løbende udarbejdet og lagt på hjemmesiden.

Der kan ikke reserveres på onlinebooking.

5 retters Sæsonmenu pris pr.person kr. 395,00

Vinmenu pris pr.person kr. 295,00

 

BEMÆRK

Ved bordreservation samme dag,
ring venligst på tlf.  66 11 99 11.

BOOK ONLINE HER

1. Vælg først Frokost eller Aften
2. Vælg antal
3. Vælg dato
4. Tryk på knappen "BOOK HER"


GRÅ = Ledige borde
SORT = Alt optaget
Husk at vælge om det er frokost eller aften.

Bordreservationer får tildelt 3 timer - Ønskes yderligere tid, kontakt venligst Restaurant Carlslund.

111 steder på fyn som du skal se