Sådan laves den berømte Carlslund æggekage :

Til én person:
4 æg
2 dl. mælk/fløde (½ mælk og ½ piskefløde)
Salt og peber

Ingredienserne blendes og hældes på en pande, der er varmet med røgfedt, altså fedt fra bacon eller spæk.

Det holdes på panden indtil massen er halv-flydende. Derefter i ovnen ved 185 grader i cirka syv minutter, indtil æggekagen er hævet og pænt gylden i toppen.

Serveres med spæk/bacon, purløg, rødbeder, sennep og godt rugbrød.

Flydende tilbehør er øl og snaps.

BEMÆRK

Ved bordreservation samme dag,
ring venligst på tlf.  66 11 99 11.

BOOK ONLINE HER

1. Vælg først Frokost eller Aften
2. Vælg antal
3. Vælg dato
4. Tryk på knappen "BOOK HER"


GRÅ = Ledige borde
SORT = Alt optaget
Husk at vælge om det er frokost eller aften.

Bordreservationer får tildelt 3 timer - Ønskes yderligere tid, kontakt venligst Restaurant Carlslund.

Turn off snow